Fizetési és szállítási feltételek

Fizetési lehetőségek

Vásárláskor többféle módon is fizethetsz.

Fizetés utánvéttel

Utánvétes fizetés esetén vállalod, hogy kézbesítéskor készpénzben (ha van rá lehetőség, bankkártyával a futárnál) fizeted ki a vásárolt termékek ellenértékét. Utánvéttel történő fizetés esetén, amennyiben a rendelések együttes értéke meghaladhatja a 20.000 forintot fenntartjuk a lehetőséget, hogy a rendeléssel kapcsolatosan előleget, illetve telefonon vagy e-mailben további információkat kérjünk. Tekintettel arra, hogy a vásárolt termékeket a kérésedre gyártjuk le, és nincs módunk a termékeket másnak értékesíteni, ezért a megrendeléssel egyoldalúan vissza nem vonható kötelezettséget vállalsz a termékek átvételére és az ellenérték megfizetésére.  Ha az információkérést visszautasítod, vagy ellentmondásos adatok szolgáltatsz, akkor a Tebögréd.hu a megrendeléssel létrejött szerződéstől egyoldalúan elállhat. 

Fizetés Simplepay-el

Ebben az esetben vállalod, hogy a rendelést követően bankkártyával kifizeted a rendelést a Simplepay by OTPMobil felületén.

Tebögréd Webáruház Kft.
Bankszámla HUF: 11733003-27315572
Bankszámla HUF (IBAN): HU39117330032731557200000000
OTP Bank Nyrt. 1051 Budapest, Nádor utca 16,
Swift:OTPVHUHB

Szállítási lehetőségek:

A Tebögréd.hu webáruház jelenleg utánvételes, bankkártyás és banki előre utalással fizetett házhozszállítást vállal.

Szállítás a GLS Hungary szolgáltatásával, 1 munkanapos csomagként, melynek díja a rendelt mennyiségtől függetlenül bruttó 1390 Ft.

A vásárlónak lehetősége van házhoz szállítást kérni, melynek ára bruttó 1390 Ft, illetve lehetősége van GLS csomagpontra, vagy automatába kérni a csomagot, melynek ára bruttó 990 Ft.

A rendelés feladásáról e-mailt küldünk, amely tartalmazza a nyomonkövetési kódot. A csomagot csak munkanapon kézbesítik, sikertelen kézbesítés esetén, az azt követő munkanap ismételten.

Az utánvét kezelési költsége minden esetben bruttó 290 Ft.

FONTOS: GLS Hungary ügyfélszolgálat:

Telefon: (+36 29) 886 700
Mobil: (+36 20) 890-0660

 A tőlünk e-mailben kapott nyomonkövetési kód bemondásával megtudhatod a kézbesítés várható időpontját! Nyomkövetés a kód segítségével itt:

https://gls-group.eu/HU/hu/csomagkovetes