Kik vagyunk és miért csináljuk?

Ismerd meg a csapatot, akik az ajándékok készítésén fáradoznak.

Szia, Zoli vagyok, a Tebögréd.hu ötletgazdája. Köszi, hogy itt vagy és nézelődsz az oldalunkon.

Hogy könnyebbé tegyük a választásod, dióhéjban megosztjuk veled a miértjeinket, a Tebögréd.hu létrejöttének körülményeit. Tölts magadnak egy bögre kakaót vagy teát, mi pedig elmeséljük, miért szívügyünk az egyedülállóan különleges ajándékozások elősegítése.

Minden Mopi-val, a család kutyusával kezdődött

Édesanyámnak szerettem volna egyedi bögrét Mopi-ról, a család kutyusáról. De nem volt senkinél olyan, amilyet elképzeltem. Ebből alakult ki a Tebögréd és a legelső termékünk, amit nagyjából fél évig értékesítettünk, rengeteg gazdinak örömet szerezve.

Mopi azóta hivatalos céges kutya lett, mi pedig családtagoknak, pároknak és barátnőknek szóló bögrékkel szolgáltuk ki az igényeket. Imádom a személyes, akár a kézzel készült ajándékokat, amelyek megérintik az emberek lelkét, és a csapat minden tagja így gondolkodik.

Az ajándékokon dolgozó lelkes csapat

Hiszed vagy sem, szakács, vendéglátó üzletvezető papírokkal rendelkezem. De életemben nem dolgoztam bennük, nem is tervezem. Sokkal jobban vonz/vonzott az internet világa, ebben találom meg a helyem.

Kezdésnél csak én voltam és szorgos édesanyám. A 2020-as évet ketten vittük végig, aztán szép lassan bővültünk. Mára 5-en vagyunk főállású dolgozók a cégben. Családias hangulatban menyasszonyom, édesanyám, unokatestvérem és egy család barátja, plusz én. Mi vagyunk a bögresütő banda.

Folyamatosan törjük a fejünket újabb ötleteken. Célunk, hogy minden családtagnak, ismerősnek (is) találj nálunk ideális ajándékot.

Ezért imádjuk csinálni

Fantasztikus érzés megkapni azt a sok-sok pozitív értékelést, ami a vásárlóinktól érkezik. Most tartunk 7300-nál, amiből 7200 darab 5 csillagos. Nagyon aranyos történetek szoktak születni az ajándékozás pillanatáról, vagy épp az átadásról.

Ez az egyik fő ok, amiért csináljuk. A másik pedig, hogy személy szerint nem vagyok híve a hétköznapi, snassz ajándékoknak (a bögre annak számít egyébként😅). De a mi bögréinket nem gondolnám hétköznapinak

Kedvenc sztorim, amikor egy hölgy sírva hívott fel azzal, hogy most adta oda a bögrét az ajándékozottnak és együtt sírnak. A háttérben a másik hölgyet, szipogó hangon csak igen-igenekkel válaszolt. Nagyon cukik voltak, azóta is beszélünk róluk.

Legyen a Te ajándékod a következő örömteli történetünk!

Hálás vagyok, hogy elolvastad a bemutatkozónkat. Milyen egyedi ajándékkal hálálhatjuk meg a figyelmed?

Tebögréd Anyu

Anyu, azaz Mariann

Anyu, aki a legeleje óta a csapat tagja és aki villám gyorsasággal varrja meg a párnákat, strandtörölközőket.

Tebögréd Mariann

Mariann, azaz a család barátja

Mariann, aki a termékeket csomagolja - szinte már álmában is képes egy bögrét, vagy párnát becsomagolni.

Tebögréd Georgina

Georgina, a menyasszony

Gina, aki képes fél másodperc alatt is felvenni az ügyfélszolgálatos telefont. Az ő hangját hallhatjátok a vonal túlsó oldalán.

Tebögréd Zsoti

Zsolti, az unokatesó

Zsolti, a sütő - ő szublimálja a bögréket, párnákat, strandtörölközőket. Pék felmenőkkel rendelkezik, így a termékek szublimálására (sütésére) keresve se akadna jobb ember.

Tebogred-Zoli.webp__PID:a4bd83b7-6558-4e0d-a831-a4763d8075d7

Zoli, az alapító

Zoli, aki megálmodta a Tebögrédet. Ő készíti a termékeket, kezeli a teljes felületet, de szeret besegíteni az ügyfélszolgálati teendőkbe is.

Tebogred-Mopi.webp__PID:466f2971-2c9b-46d9-9d04-0498aa6150dd

Mopi, a család első kutyája

Mopi az, aki nélkül nem jöhetett volna létre a Tebögréd. Ő adta a legelső inspirációt, ami egészen a mostani állapotunkig vezetett.

Tebogred-Pisze.webp__PID:29712c9b-56d9-4d04-8498-aa6150dd13db

Pisze, az új családtag

Pisze az, aki általában Zolival van az irodában és segít az új termékek fejlesztésében.