Kreatív Valentin-napi meglepetés ötletek a párod legnagyobb örömére

3

Szerinted milyen a tökéletes Valentin-napi ajándékötlet? Szerintünk pontosan olyan, mint egy jó párkapcsolat. Kellőképpen egyedi, maximálisan őszinte és mindkettőtöket jóleső izgalommal tölti el. Kifejezve azt a szeretetet, amit egymás iránt éreztek.

Felejtsd el a bonbont, a rózsaszín ajándékkártyákat és a konvencionális dolgokat. A most következő Valentin-napi ötleteinkkel sokkal grandiózusabb meglepetésben részesítheted a párod.

Miről is szól valójában a Valentin-nap?

Mindenekelőtt rólatok, a kettőtök kapcsolatáról. Szerintünk úgy érdemes alakítani február 14-ét, ahogy ez nektek leginkább komfortos. Hisz legyünk őszinték, a Valentin-nap kötöttségek nélkül az igazi. Mindenki úgy ünnepel, ahogy szeretne.

Például Dél-Koreában és Japánban csak a női nem képviselői adnak ajándékot. Az olasz Terni városába pedig egész Itáliából érkeznek párok a szerelmesek napjának előestéjén, hogy a helyi bazilikában San Valentino sírjánál jelentsék be nyilvánosan a jegyességüket.

Ahány ház, annyi szokás. Persze nem muszáj Olaszországig repülnötök a romantika kedvéért. A most következő kreatív ötleteinkkel utazás nélkül is felejthetetlen meglepetésben részesítheted a párod.

Idézzétek fel az első közös randevút

Emlékszel még az első találkozásotok izgatottságára? Fel tudod idézni a várakozás izgalmát, a heves szívverést, a benned munkálkodó adrenalin lüktető érzését? Mit szólnál, ha Valentin-nap apropóján újra megélnétek az első randevút?

Valentin-napi ajándék ötletek

Romantikus sétával, egy csésze forró kávéval, akár gyertyafényes vacsorával. Ahogy az annak idején történt. Idézzétek fel az emlékeket, meséljétek el, ki mire gondolt azon a napon. A nosztalgia rendszerint mosolyt csal az ember arcára.

Az este fénypontjaként pedig a következő vallomással kedveskedhetsz a párodnak: „Minden Veled töltött nap az életem LEGJOBB napja!” Egyedi bögrénkkel ezt akár szavak nélkül, különleges ajándék formájában is kifejezheted.

Perzselő masszázs meghitt gyertyafénynél

A masszázs az egyik legjobb ajándékötlet, amivel csak meglepheted a kedvesed február 14-én. Egyszerre testesíti meg a törődést, a gondoskodást, az intimitást. Pláne, ha a különleges nap apropóján csipetnyi varázst csempészel az élménybe.

Például speciális masszázs gyertyával, amely alacsony hőfokon ég, ezért a viasza testápolóként használható. De fokozhatod a hatást néhány hangulatos illatgyertyával, lágy zenével, és persze finom mozdulatokkal is.

A többit már inkább rád és a fantáziádra bízzuk. Bónusz ötletként pedig itt egy pikáns bögre, amivel humorossá is teheted az érzéki pillanatokat.

Wellness élmény az otthon kényelmében 

Nincs jobb egy pihentető wellness hétvégénél, nem igaz? Csak az a bökkenő, hogy február 14-e idén keddre esik. Gond egy szál se! Némi kreativitással ugyanis házhoz érkezhet a hamisítatlan wellness varázslat. Mutatjuk a hozzávalókat.

Már reggelire is előrukkolhatsz svédasztalos finomságokkal. Sőt, akár fokozhatod is meglepetés erejét. Például úgy, hogy a párod ebből az egyedi ajándék bögréből kortyolhatja a finoman gőzölgő kávéját.

Akár együtt is tölthetitek a napot, alternatív lehetőségként pedig napközben mehetnek a bókok és illetlen chat üzenetek egymásnak. A Valentin-nap megkoronázásaként alakítsd át a fürdőszobát instant wellness központtá.

Nem kell más, mint egy illatos habfürdő, enyhén andalító gyertyafény, ízlés szerint pezsgővel korbácsolva fel az érzékeket. A folytatást talán jobb, ha a képzeletedre bízzuk.

Kérdezz-felelek játék kellemes borozással egybekötve

Tedd a szívedre a kezed, mikor beszélgettetek utoljára egy kiadósat úgy, hogy minden porcikátokkal a másik mondandójára figyeltetek? Egy este erejéig kapcsoljátok ki a mobilokat és kapcsolódjatok ki egymásra koncentrálva.

Ehhez a Valentin-napi programhoz nem kell más, mint pár tucatnyi mélyenszántó kérdés, megfejelve egy palack finom borral. A játék varázsa abban rejlik, hogy kérdésről kérdésre erősödhet a köztetek lévő kötelék.

Mi a párod titkos vágya? Ki a példaképe? Mit szeret benned a legjobban? Hol látja a jövőtöket 3 év múlva? Vajon mit szólna ehhez az ajándék bögréhez? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekkel csodálatos tapasztalással érhet fel számotokra a szerelmesek ünnepe.

Erotikus testfestés a csokoládé bűvöletében

Ideje, hogy kissé merészebb vizekre evezzünk a Valentin-napi ötleteket illetően. Már csak amiatt is, mivel a csokoládé nemcsak ínycsiklandó, de kiváló afrodiziákum is egyben. A bonbon viszont elcsépelt ajándékötlet, ezért nem igazán javasolnánk.

Úgyhogy, ha nem jöttök zavarba némi erotikától, az olvasztott csokoládéval történő testfestés garantáltan felülmúlhatja minden várakozásotokat. A fehér-, tej- vagy étcsoki mellett egy tál eperrel és tejszínhabbal gasztronómiai és egyéb értelemben is fokozható a pillanat varázsa.

Zárszó helyett

Őszintén reméljük, hogy a fentebb részletezett ötleteinket olvasva magával ragadott a lelkesedés. Bízunk abban is, hogy a kedvesed örülni fog a neki szánt meglepetésnek. Persze az élmény mellett vagy helyett Valentin-napi ajándék bögréink tuti befutó meglepetést jelenthetnek.